Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: jul 2021

Oglas za prijem u radni odnos - Metalac

Objavljeno u Vesti

 

 metalacAD

 Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca sinonim je kvaliteta, brend koji traje 62 godine. Sa proizvodima i uslugama društava u okviru Metalac Grupe, upoznati su korisnici domaćeg i inostranog tržišta zahvaljujući pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine a na prvom mestu visokim kvalitetom proizvoda, njihovom funkcionalnošću, trajnošću i estetikom.
Metalčevi zaposleni poseduju širok spektar znanja i iskustva u različitim proizvodnim procesima koji su poslednjih godina modernizovani i unapređeni uz korišćenje savremene tehnologije, opreme i alata. Zdravlje, očuvanje radne sposobnosti i bezbedni uslovi rada, integrisani su u sve poslovne procese i imperativ su Kompanije.
U okviru Metalac Grupe pored sigurne i redovne zarade, zaposleni imaju i niz drugih benefita, kao i mogućnost stručnog usavršavanja znanja, veština i sposobnosti, karijernog napredovanja, timskog rada u prijatnom okruženju i radnoj atmosferi.
Za svoja proizvodna društva, koja se bave: Metalac Posuđe d.o.o. proizvodnjom svih vrsta posuđa, Metalac Print d.o.o. izradom kartonske ambalaže, Metalac Bojler d.o.o. proizvodnjom  električnih bojlera za kuhinje i kupatila i Metalac FAD d.o.o. proizvodnjom delova za komercijalna, putnička i vozila specijalne namene, delova za upravljanje i oslanjanje, usled potrebe za proširenjem radnih timova

O G L A Š A V A

Prijem 7 izvršilaca u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na poslovima:

 

METALAC POSUĐE d.o.o. 

Alatnica, Metaloglodač  - 1 izvršioca, 3. nivo kvalifikacije,
Operater na CNC mašinama -1 izvršioca,  4. nivo kvalifikacije.

 

METALAC PRINT d.o.o.

Pogon kartonske ambalaže
Rukovalac mašinama u kartonaži - 2 izvršioca, 3. nivo kvalifikacije.

 

METALAC BOJLER d.o.o.

Proizvodnja
Operater  u proizvodnji - 2 izvršioca, 3. nivo kvalifikacije.

 

METALAC FAD d.o.o.

Tehnička kontrola kvaliteta
Glavni prijemni kontrolor - 1 izvršioca,  4. nivo kvalifikacije - mašinski tehničar, poželjno je radno iskustvo.

 

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog poslovnog tima, mladi ste ili već iskusni zaposleni i želite da učestvujete i doprinesete realizaciji novih projekata, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavite na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:


METALAC a.d.
Služba za ljudske resurse
32 300 Gornji Milanovac
Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mesta potrebnim brojem izvršilaca.