Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: maj 2019

Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Inko

Objavljeno u Vesti

 metalacInko

 

O G L A Š A V A

Prijem u radni odnos na određeno vreme u trajanju od 3 meseca za rad na poslovima:

- IZRADA LIVENIH POLIMERA  - 10 muškaraca sa završenim III ili IV stepenom stručne spreme

Prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju se najkasnije do srede, 05. juna 2019. godine,

na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


ili poštom na adresu:
METALAC a.d.
Služba za ljudske resurse i pravne poslove
32 300 Gornji Milanovac
Kneza Aleksandra 212

 

Nakon najvišeg priznanja za društveno odgovorno poslovanje CSR 2008, u kategoriji Velikih kompanija, Metalac je ponovo svrstan među najodgovornije, u konkurenciji 35 velikih kompanija. Nacionalnu nagradu “Đorđe Vajfert” ovoga puta je dobio za projekat Fondacije Metalac “Za budućnost rastemo zajedno” u kome je tokom peoteklih 13 godina skoro 650 beba.
Reč je o jedinstvenoj akciji kojom Kompanija daje podršku svojim kadrovima, a posebno ženama da stvaraju porodicu i rađaju decu, a u kome je do sada, samo na ime novčanih nagrada uloženo oko 700.000 €.
Među pet najboljih velikih kompanija status prve, pa dakle i najbolje u društveno odgovornom poslovanju ovoga puta je poneo Tarkett d.o.o, a osim Metalca, među pret najboljih su i DM drogeria iz Beograda, Telekom Srbija, i NIS AD iz Novog Sada. Izbor je sproveden  u organizaciji Privredne komore Srbije i uz podršku Ministarstava privrede, zaštite životne sredine, rada i socijalne politike, medija i predstavnika nevladinih organizacija. Na osnovu visokih kriterijuma i višefaznog ocenjivanja, stručni žiri je, pored ocene samog projekta, u obzir uzimao i celokupno poslovanje kompanije, sa posebnim osvrtom na doprinos zajednici u celini, ali i na odnos kompanije prema zaposlenima, životnoj sredini, korisnicima.

"Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje - Đorđe Vajfert" za 2018. godinu uručene su krajem maja u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu.
Osim u kategoriji velikih, proglašeni su i najblji u kategodoriji malih i srednjih preduzeća.

 

preduzetnik-podstrek1-foto-k-mihajlovic 1

U ime Kompanije Metalac, priznanje je primila Nadica Vujić Mitrović, direktor marketinga

Agencija Pioniri, sa kojom Metalac trasira svoju regionalnu digitalnu komunikaciju, najbolja je u četiri od devet kategorija na IAB Mixx Awards 2019. 

Statua u kategoriji BEST SOCIAL COMMUNITY BUILDING  uručena je ovoj agenciji za projekat Metalac – “Novi strateški, ne muzički pravac”.

Još jednom sa sigurnošću možemo reći da su Pioniri i Metalac pobednička kombinacija. Kvalitet saradnje do sada je krunisan sa četiri nagrade, od 2012. godine do ove sada. Metalac danas ima više od 250.000 fanova u regionu, koji sa nama komuniciraju prosredstvom deset adresa. Najbrojnija je, naravno, armija u Srbiji gde smo strateško prisustvo na društvenim mrežama započeli stanicom Metalac posuđa 2011. godine.

 

 0000 Layer 3

 0001 Layer 1

Posuđe Metalac još jednom prvi izbor potrošača

Objavljeno u Vesti

Priznanje "Moj izbor", koje se dobija isključivo glasovima potrošača, još jednom je u kategoriji Sve za kuću uručeno generalnom direktoru Metalca Aleksandru Markoviću u svečanoj sali skupštine grada Beograda.

To je šesti put da je Metalac Posuđa u ovoj akciji među najboljima, zajedno sa brendovima u različitim kategorijama, kao što su: Moja kravica, Plazma, Exit, Nektar, Dijamant, Zlatiborac, Knjaz Miloš, i Smoki.
U takmičenju za izbor, po glasovima potrošača, u organizaciji "Moja Srbija" grada Beograda i uz podršku potpredsednice vlade Zorane Mihajlović, ove godine je bilo 930 proizvoda i brendova u 27 kategorija.
Apsolutni pobednici ponovo su Plazma keks za najomiljeniji proizvod i Imlek kao najomiljeniji proizvođač.

 

izbor-potrosaca1

izbor-potrosaca2