Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: jun 2022

Počeo sa radom Metalčev logistički centar

Objavljeno u Vesti

Novi Logistički centar kompanije Metalac počeo je sa radom početkom maja 2022. godine.
Nalazi se na lokaciji nekadašnje Konfekcije ’’Rudnik’’, u ulici Kragujevačka 17, u Gornjem Milanovcu, nadomak  Magistrale i nove pristupnice za autoput Miloš Veliki.  Od Beograda je udaljen 120 km, od Kragujevca 45,  a od Čačka 22 km.

Raspolaže sa 7.000 m2 skladišnog prostora sa mogućnošću daljeg širenja. Inače, sektor logistike u Metalcu raspolaže sa 40 transportnih vozila od čega 11 šlepera i  tandema. Podrška sveukupnoj logistici bazirana je na WMS informacionom sistemu.

logistickiCentar

logistickiCentar1

Oglas za prijem u radni odnos - Metalac a.d.

Objavljeno u Vesti

 

 metalacAD

 

 

Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca, u okviru koje posluje 16 društava, sinonim je kvaliteta i brend koji traje pune 63 godine. Sa Metalčevim proizvodima i uslugama upoznati su korisnici, kupci i potrošači sa domaćeg i inostranog tržišta, zahvaljujući pre svega pouzdanosti u poslovanju,integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, društvenoj odgovornostii na prvom mestu visokim kvalitetom proizvoda, njihovom funkcionalnošču, trajnošću i estetikom.

Za svoja proizvodna društva, koja se bave:

Metalac Posuđe d.o.o. - proizvodnjom svih vrsta posuđa, emajliranog, tefloniziranog, aluminijumskog i inox,
Metalac Bojler d.o.o. - proizvodnjom električnih akumulacionih i malolitražnih bojlera,
Metalac FAD d.o.o. - proizvodnjom sigurnosnih delova u automobilskoj industriji,
a usled potrebe za proširenjem svojih radnih timova

O G L A Š A V A

Prijem 15 izvršilaca u radni odnos na određeno vreme (sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme), za rad na sledećim poslovima:

 

METALAC POSUĐE d.o.o. - Servis i održavanje:

-       Operater za rad na CNC mašinama - 1 izvršioca, 4. nivoa kvalifikacije,

-       Elektromehaničar - 1 izvršioca, 3. nivoa kvalifikacije.

METALAC BOJLER d.o.o. - Proizvodnja bojlera:

-       Operater na mašinama za zavarivanje i robotu - 3 izvršioca, 3. i 4. nivoa kvalifikacije.

METALAC FAD d.o.o. - Proizvodnja i tehnička kontrola kvaliteta:

-       Preser - 4 izvršioca, 2. do 4. nivoa kvalifikacije,

-       Metalostrugar - 2 izvršioca, 2. do 4. nivoa kvalifikacije,

-       Rukovalac linije za plastificiranje - 2 izvršioca,3. nivoa kvalifikacije,

-       Kontrolor kvaliteta - 2 izvršioca,3. i 4. nivoa kvalifikacije mašinske struke.

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog poslovnog tima, čiji zaposleni imaju sigurnu zaradu, niz različitih novčanih i nenovčanih benefita, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, prijatnu radnu atmosferu i uslove rada, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova sa naznakom za radno mesto za koje se prijavljujete, dostavite do 22. juna2022. godine, na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

 

U sklopu višegodišnje, uspešne saradnje, ekipa Gastronomada je poslednjeg dana maja još jednom posetila Kompaniju Metalac. Za  voditeljku Katarinu Petrović , popularnu Kaju,  koja u posuđu Metalac priprema gastronomske đakonije u veoma gledanom  serijalu, ovo je ipak bila  prva prilika da isprati ceo proces nastajanja jedne šerpe, džezve ili tiganja. Čak nije odolela izazovu da i sama proba kako se nanose dekor preslikači pre odlaska u peć  gde pod temperaturom od više stotina stepeni prelaze u nezaboravne dekore po kojima je Metalac poznat već više od 60 godina. Njeno zadovoljstvo je bilo utoliko veće jer se radi o novoj liniji Juicy&Tasty koju i sama uveliko koristi u serijalu.

Raspoloženje voditeljke   ’’Gastronomada’’, prenelo se i na zaposlene u fabrici koji su iskoristili priliku da razgovaraju sa gošćom, i saznaju dosta toga o onome što se ne vidi na malim ekranima. Osim proizvodnih pogona, gosti su posetili Metalčev Show Room, gde su razgledali nove kolekcije posuđa  koje će koristiti u narednom periodu. Izuzetna saradnja koju Metalac na projektu Gastronomad ima od samog početka 2010. godine, istaknuta je i ovog puta u razgovoru sa direktorom Metalac posuđa Stojanom Slovićem.

Gastronomad