Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: jun 2021

Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Posuđe

Objavljeno u Vesti

 

 metalacPosudje

 

Metalac Posuđe d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, kao jedno od najsupešnijih društava u okviru Metalac Grupe, bavi se proizvodnjom svih vrsta posuđa, emajliranog, tefloniziranog, aluminijumskog i inox posuđa. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, fleksibilnom odnosu prema kupcima, pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, odnosom prema zaposlenima, sinonim je kvaliteta i dobrog ukusa već 62 godine. Kupci Metalčevog posuđa su zemlje skoro svih kontinenata, a na domaćem tržištu posuđa je apsolutni lider, sa rejtingom partnera od poverenja. Takav rejting ima i kao poslodavac, čiji zaposleni imaju sigurnu zaradu, niz različitih benefita, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, saradnju i prijatnu radnu atmosferu.   Metalac Posuđe d.o.o., usled potrebe za proširenjem svog radnog tima u proizvodnim organizacionim celinama

O G L A Š A V A

Prijem 2 izvršioca u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na poslovima:

RADNIK NA TRETMANU OTPADNIH VODA - 1 izvršioca, 3. nivoa kvalifikacije,

VILJUŠKARISTA-MANIPULANT - 1 izvršioca, 2. nivoa kvalifikacije.

 

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju se najkasnije do četvrtka, 24. juna 2021. godine, na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212