Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: april 2021

Godišnji izveštaj za 2020.godinu

Objavljeno u Saopštenja za akcionare
  • Godišnji finansijski izveštaj za 2020. godinu, možete preuzeti iz priloga.

OBAVEŠTENJE
O održanoj redovnoj sednici skupštine
Redovna sednica skupštine Metalca a.d. iz Gornjeg Milanovca održana je dana 28. aprila 2021. godine, u amfiteatru Poslovnog centra u Gornjem Milanovcu, sa početkom u 14:00 časova.
Pravo učestvovanja u radu skupštine imali su akcionari iz Jedinstvene evidencije akcionara Metalca a.d. izdate od Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti na dan 18. april 2021. godine.

Kompletan izveštaj možete preuzeti iz priloga.

 

 

 

 metalacAD

 

Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca sinonim je kvaliteta, brend koji traje 62 godine. Sa proizvodima i uslugama društava u okviru Metalac Grupe, upoznati su korisnici domaćeg i inostranog tržišta zahvaljujući pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine i na prvom mestu visokim kvalitetom proizvoda, njihovom funkcionalnošču, trajnošću i estetikom. Zaposleni u društvima u okviru Metalac Grupe pored sigurne i redovne zarade, imaju niz drugih različitih benefita, kao mogućnost stručnog usavršavanja, karijernog napredovanja, timskog rada, bezbednost na radu i prijatnu radnu atmosferu. Za svoja proizvodna društva, Metalac Posuđe d.o.o. koje se bavi proizvodnjom svih vrsta posuđa, Metalac Print d.o.o. koji si bavi izradom kartonske ambalaže i Metalac Market d.o.o. kao specijalizovani maloprodajni lanac raznovrsne ponude asortimana za domaćinstvo, usled potrebe za proširenjem svojih radnih timova

O G L A Š A V A

Prijem 5 izvršilaca u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na poslovima:

METALAC POSUĐE d.o.o. - Servis i održavanje
• Mašinbravar - 3. ili 4. nivo kvalifikacije,
• Elektromehaničar - 3. ili 4. nivo kvalifikacije.
METALAC PRINT d.o.o. - Pogon kartonske ambalaže
• Rukovalac mašinama u kartonaži - 1 muškarac, 3. ili 4. nivo kvalifikacije.
METALAC MARKET d.o.o. - Komercijalni poslovi
• Prodavac u prodavnici Gor. Milanovac - 1 muškarac, 3. ili 4. nivo kvalifikacije,
• Magacioner magacina gotove robe - 1 muškarac, 3. ili 4. nivo kvalifikacije.

 

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijavu sa biografijom i dokazima o ispunjavanju potrebnih uslova, možete dostaviti na e-mail adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mesta potrebnim brojem izvršilaca.