Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: jun 2019

Metalcu priznanje - Prijatelj porodice

Objavljeno u Vesti

21062019 Nagrada prijatelj porodice - nagradjeni 830x482

 

Privredna komora Srbije nagradila kompanije koje podstiču porodično-prijateljsko okruženje.

U kategroiji velikih preduzeća nagradu “Prijatelj porodice 2018” dodeljena je kompanijama Metalac, MK group i VIP mobile, dok je u kategoriji malih i srednjih preduzeća nagrađena kompanij BOSIS. Kompanije kojima su dodeljena priznanja prepoznate su kao kompanije koje stvaraju porodično-prijateljsko okruženje i kvalitetno usaglašavaju poslovne i porodične aktivnosti i obaveze i time daju odličan primer drugima.
Glavna poruka za dame zaposlene u Metalcu jeste da ne treba da brinu za radno mesto nakon povratka sa porodiljskog. Posao će ih čekati, a kompanija nagrađuje svako novorođeno dete. Već 13 godina Metalac istrajava u svojoj misiji. Do sada je nagrađeno 620 beba, pri čemu se za prvo dete dodeljuje novčani podsticaj od 1.000€, za drugo 2.000€ i po 1.000€ za svako sledeće. Kada deca odrastu, Metalac stipendira i njihove studije.
Nagrada “Prijatelj porodice” dodeljivaće se jednom godišnje, kao javno priznanje društveno odgovornim kompanijama, sa fokusom na čvrsto poverenje između poslodavca i zaposlenog.
Nagradu je dodelila Privredna komora Srbije u saradnji sa Kabinetom ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku, a priznanja su uručili Marko Čadež, predsednik PKS i ministarka Slavica Đukić Dejanović.
Nagradu je, u ime kompanije Metalac, primio generalni direktor Aleksandar Marković, na svečanoj sednici Skupštine PKS.

Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Bojler

Objavljeno u Vesti

 metalacBojler

 

O G L A Š A V A

            Prijem u radni odnos na određeno vreme u trajanju od 3 meseca na poslove
 
    MAGACINSKOG  RADNIKA,

1 muškarca, I - III stepena stručne spreme


Prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju
se do popune radnog mesta, na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
ili poštom na adresu:

 

METALAC a.d.
Služba za ljudske resurse i pravne poslove
32 300 Gornji Milanovac
Kneza Aleksandra 212