Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: februar 2019

Metalac na Ambiente sajmu u Frankfurtu po 36. put

Objavljeno u Vesti

 0002 26985

 

Posetite nas od 08. do 12. februara 2019. na štandu 3.0 H73

Na najvećem evropskom sajmu robe široke potrošnje „Ambiente fair Frankfurt“, Metalac i ovog puta predstavlja najnovijii asortimani i posuđa za kućnu i profesionalnu upotrebu. Više od 45 setova i 25 novih dekora,  od kojih veliki broj čine nagradjeni radovi na šestom internet konkursu, značajno opredele izvozne poslove.  Novina su i ekskluzivne linije  namenjene HORECA korisnicima, kao i nove linije inox posuđa koje Metalac posuđe planira da se lansira u narednoj godini.

Kao firma koja tradicionalno izvozi u oko 25 zermalja na skoro svim kontinentima, milanovački prouzvođač posuđa ovu priliku koristi da novu ponudu predstavi stalnim partnerima a očekuje i više desetina novih susreta, koji uvek rezultiraju ozbiljnim upitima i novim kupcima.

Sajam Ambiente u Frankfurtu je revija najraznovrsniji proizvoda za opremanje domaćinstva, koja pokaže trendove, a Metalčeva postavka poslednjih godina dodatno privlači pažnju zbog ideja koje doniose višegodišnji konkursi i saradnja sa dizajnerima iz regiona. Očekuje se da će najznačajnija svetska izložba robe široke potrošnje imati oko 4.700 izlagača iz 90 zemalja i 145.000 posetilaca iz čak 160 zemalja sveta.

 

 0001 69651

 

 0000 79183

Metalčevo posuđe za hotele i restorane

Objavljeno u Vesti

posudje

 

 

 

METALČEVO POSUĐE ZA HOTELE I RESTORANE

Metalac posuđe će, od 6. do 9. februara, hrvatskom tržištu  ponovo predstaviti svoje linije namenjene pre svega za profesionalnu upotrebu. Ovoga puta na Sajmu gastonomije i  turizma “Adriatic Gasto show” u Splitu.
Medju 650 prijavljenih izlagača, naš proizvođač posuđa će predstavnicima hotela i restorana, pred turističku sezonu, ponuditi najnoviji asortiman aluminijumskog i inox posuđa “Professional”, razvijen u cilju praćenja svetskih trendova  i liniju klasičnog emajliranog posuđa “Gastro serving”, nastalu sa željom da kupcima predstavimo mogućnosti spoja tradicionalnog i modernog, kao i mogućnosti primene posuđa ne samo za kuvanje, već i za serviranje.

Nastup na sajmu Gasto show u Splitu realizuje se u saradnji Metalac posuđa i trgovačkog preduzeća Metalac homemarket iz Zagreba.
Time su nastavljene aktivnosti pozicioniranja Metalac posuđa u ovom segmentu potrošnje.