Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: april 2018

DSC00188


Metalac bojler će i ove godine predstaviti odabrani asortiman svojih proizvoda na sajmu građevinarstva SEEBBE 2018, koji se održava u Beogradu od 18. do 21. aprila.

Osim standardnih bojlera od 200 i 300 litara sa inox kazanom, ovom prilikom biće prezentovani i novi bojleri iz programa velikih litraža - od 150 i 200 litara sa emajliranim kazanom. Asortiman srednjih litraža dopunjen je Klassa bojlerima sa elektronskom regulacijom i novim modelom koji može biti montiran horizontalno i vertikalno, kao i standardnim bojlerima sa emajliranim i inox kazanom sa redizajniranom zaštitnom kapom.

Posebno mesto na sajmu imaju novi bojleri sa inox kazanom i suvim grejačem, novina na našem tržištu, kao i malolitražni bojleri od osam litara koji rade pod pritiskom.

Posetite naš štand koji se nalazi u prizemlju hale 2 Beogradskog sajma.

Oglas za prijem u radni odnos - Limar - Preser

Objavljeno u Vesti

 metalacPosudje

 

O G L A Š A V A

Prijem u radni odnos na određeno vreme od 6 meseci u okviru kojeg će se izvršiti stručno osposobljavanje za rad na poslovima:

LIMARA - PRESERA

10 muškaraca sa završenim III stepenom stručne spreme.

Oglas je otvoren do popune potrebnog broja izvršilaca. Prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju se na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

Povodom Dana kompanije Metalac, danas je, u prisustvu najšireg rukovodstva,  upriličeno svečano potpisivanje ugovora sa novim generalnim direktorom Metalca a.d. Aleksandrom Markovićem, kao i novim direktorima Metalac posuđa Stojanom Slobićem i Metalac marketa Damirom Pehratom. Predsednik Dragoljub Vukadinović je tom prilikom Markoviću uručio i tri koverte, sa željom da se nikada ne pojavi potreba da ih otvara.  Vukadinović je pred novog direktora i celo rukovodstvo postavio novi zadatak – da se u jubilarnu 2019. godinu uđe sa najboljim bilansom  u istoriji komapnije i da profit premaši 6 miliona evra.

Opširnije u novom izdanju Metalac Biltena.

 

SAX 9412 Custom

Vukadinović i Marković

 

SAX 9417 Custom

Vukadinović i direktor Metalac posuđa Stojan Slović

 

SAX 9421 Custom

Vukadinović i direktor Metalac marketa Damir Pehrat