Tradicionalan nastup Metalac posuđa na sajmu u Frankfurtu

 

Tradicionalan nastup Metalac posuđa na sajmu u Frankfurtu

Na frankfurtskom sajmu Ambiente Metalac posuđe je ove godine svoje proizvode izložilo po 32. put. Na najznačajnijoj svetskoj izložbi robe široke potrošnje oko 4.700 izlagača iz preko 80 zemalja sveta je predstavilo svoje proizvode iz raznih kategorija opreme za domaćinstvo, kućne dekoracije, poklona...

Naš štand je tradicionalno bio postavljen u hali 3.0, gde su izložbenu postavku činile sve tri linije posuđa: emajlirano, inox i non stick. U liniji emajliranog posuđa predstavili smo više od 40 različitih setova sa preko 20 novih dekora. Kao i proteklih par godina najveće interesovanje zabeleženo je za klasično emajlirano posuđe.

U inoxu su predstavljene standardne linije iz našeg proizvodnog portfolija, dok je u skladu sa svetskim trendovima ponuda non stick-a obogađena linijom od kovanog aluminijuma sa keramičkim premazom sa unutrašnje strane i novim bojama silikonskog premaza sa spoljašnje strane, kao i novim linijama sa „stone“ efektom na keramičkom i teflonskom premazu na aluminijumu.
Posećenost našeg štanda je kao i uvek bila na izuzetnom nivou, a osim dugogodišnjih partnera, značajno interesovanje pokazali su i potencijalni novi kupci kojima se uvek posebno radujemo.

Sajam je trajao od 7. do 11. februara, a halama je prodefilovalo oko 140.000 posetilaca.