Logo
Odštampajte ovu stranicu

Nakon još jedne resertifikacione provere TÜV SÜD Serbia METALAC POTVRDIO POSVEĆENOST KVALITETU I ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE

-Čast je ponovo biti u kompaniji koja održava tradiciju  kvaliteta i zaštite životne sredine.  Takav pristup  doprinosi konkurentnosti i spada u jedno od oruđa kojim se borimo za što bolje rezultate, a Metalac to dosledno čini i danas kada su uslovi poslovanja veoma teški – rekao je Boško Gavović, direktor TÜV SÜD Serbia i  uručio sertifikate kompaniji Metalac a.d., i preduzećima: Metalac Bojler, Metalac Inko, Metalac Posuđe, Metalac Print


Nakon što je Eksterni ocenjivački tim TÜV SÜD Serbia u Metalcu srednom  juna  sproveo petu resertifikaciona proveru ISO 9001:2008 i treću po redu za ISO 14001:2004. – stigla je i zvanična potvrda da je Metalac ostao dosledan u primeni svih pravila i principa upravljanja kvalitetom.

Boško Gavović, direktor TÜV SÜD Serbia, uručio je obnovljene sertifikate generalnom direktoru Metalca Petrašinu  Jakovljevići i direktorima Metalac posuđa, Metalac Bojlera, Metalac Inka i Metalac printa.

- Ako se uzme u obzir da radimo u veoma teškoj grani koja je niskoprofitabiilna, Metalac sigurno jeste jedna od najuspešnijih kompanija. Našem sveukupnom uspehu  svih ovih godina izuzento  je doprinelo i što smo na vreme razumeli potrebu da naše cikluse, procese uskladimo sa standardima koji važe u svetu. Još pre 20 godina smo o tome počeli da razmišljamo i da se pripremamo  da bi 1994.  među prvima dobili najpre domaći a 1995. i međunarodni sertifikat -  rekao je generalno direktor Metalca ističući zadovoljstvo što je i poslednji stručni audit pokazao da da se  napredak u ovoj oblasti vidi.
 
Inače, Eksterni ocenjivački tim TÜV SÜD Serbia  je u junskoj proveri  ocenio  da je unapređenje QMS/EMS-a u svim delovima poslovanja veoma prepoznatljivo i da je čak iznenađujuće koliko su ljudski resursi na veoma visokom nivou, kao i da su dostupnost, raspoloživost i efikasnost razmene i upravljanja informacijama neverovatni, što Metalac prosto izdvaja u odnosu na većinu drugih kompanija.

©2013 Metalac a.d. Sva prava zadržana. v.310521