METALAC NA SAJMU NAMEŠTAJA

Nakon prva tri dana Sajma nameštaja u Beogradu Metalac je zadovoljan posetom i interesovanjem na svom štandu u Hali 2. I ovoga puta pažnju privlači zanimljiva postavka posuđa, sudopera, bojlera i granmatrix kompozitnih materijala uz mogućnost da svaki posetilac dobije pažnju i celovit odgovor na svako pitanje.

Poslednjih nekoliko godina, Metalac je proširio portfolio i napravio iskorak koji izaziva rešpekt posetilaca, nesumnjivo naklonjenih uspešnoj domaćoj kompaniji. Upravo iz tih razloga, uprkos generalnom padu značaja domaćih sajmova za unapređenje prodaje, Metalac je smatrao da ima obavezu i odgovornost da ga svi zainteresovani nađu na istom mestu na kojem su navikli već duži niz godina. 

Osim uobičajenog asortimana, posebnu pažnju su privukle nove premium linije posuđa, kvarcne sudopere po dizajnu Karima Rašida, kuhinjske ploče i korita od granmatrix matreijala i malolitražni bojler sa inox kazanom. Oni koji odmah žele nešto od viđenog i da kupe imaju mogućnost da odmah naruče posredstvom internet prodavnice i uz besplatnu dostavu tokom trajanja sajma.