NOVO POSUĐE, EMAJLI I DEKORI

U 2011. godinu ulazimo sa setom novih proizvoda u svim programima posuđa: inoksu, aluminijumu i emajlu. Mašinski kapaciteti i modernizovana oprema potpuno spremni da odgovorimo svim zahtevima tržišta u narednoj godini.

U toku 2010. godine osvojeno je ukupno 57 različitih dekora. Od toga je 28 ušlo u redovnu proizvodnju. Za rusko tržište osvojeno je 25 novih dekora, od čega je 9 ušlo u redovnu proizvodnju. Ostali kupci za koje su urađeni novi dekori su: Iittala, Pengo, Sabatier, Wald, GSW, Konzum, Merkator, Domaće i Ross. U 2010. godini takođe smo osvojili i 20 novih emajla od kojih je 7 ušlo u redovnu proizvodnju, zajedno sa još 14 emajla koji su osvojeni u 2009. godini. 

Za strana i domaće tržište pripremljeno je više novih ili modifikovanih proizvoda. Izdvajamo novu liniju aluminijumskog posuđa „EcoTava“, sa jedinstvenim neprijanjajućim premazom „RealEase“, koji ima osobine emajla i svojstva nelepljivosti. Na tržištu će se najpre pojaviti 10 različitih artikala u 3 boje. Osim EcoTava-a kupcima u inoviranoj ponudi su i: inox gril tiganj i inox gril tava 26 cm, Triplam tiganji 24 cm, 26 cm i 28 cm, Novi Legat, Al-profi tiganji 24 cm, 28 cm i 32 cm, emajlirane krigle za pivo, klasična duboka đuvečara 32 cm, klasična đuvečara sa rukohvatom 34 cm, tiganji Classic 18 cm i 20 cm i dr.