Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Posuđe

 

 metalacPosudje

 

 

U okviru METALAC Grupe poznate i priznate po tradiciji, kvalitetu i odgovornosti, posluje najveće proizvodno preduzeće Metalac POSUĐE d.o.o. iz Gor.Milanovca, koje se bavi proizvodnjom svih vrsta posuđa. Proizvodi Metalac Posuđa, koji su najvišeg kvaliteta, funkcionalnosti, postojanosti i savremenog dizajna, dostupni su kupcima kako na domaćem, tako i na ino tržištima gotovo svih kontinenata.

Metalac Posuđe d.o.o., usled potrebe za proširenjem svog radnog tima

O G L A Š A V A

Prijem u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, 2 izvršioca za rad na poslovima u:

 

 

Službi prodaje za izvozna tržišta

 

-          MENADŽERA PRODAJE,dipl. ekonomistu, 7. nivoa kvalifikacije.

Potrebno je da:

-          imate razvijene pregovaračke veštine,

-          poznajete rad na računaru: MS Office (Word, Excel), Internet,

-          posedujete dobro znanje engleskog jezika - pisano i konverzacijsko,

-          imate vozačku dozvolu B kategorije.


 

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog poslovnog tima, čiji zaposleni imaju sigurnu zaradu, niz različitih novčanih i nenovčanih benefita, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, prijatnu radnu atmosferu i uslove rada, prijavu sa biografijom i dokazima o ispunjavanju uslova sa naznakom za radno mesto za koje se prijavljujete dostavite najkasnije do četvrtka, 04. avgusta 2022. godine, na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212