Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Posuđe, Metalac Print i Metalac Market

 

 metalacAD

 

Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca sinonim je kvaliteta, brend koji traje 62 godine. Sa proizvodima i uslugama društava u okviru Metalac Grupe, upoznati su korisnici domaćeg i inostranog tržišta zahvaljujući pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine i na prvom mestu visokim kvalitetom proizvoda, njihovom funkcionalnošču, trajnošću i estetikom. Zaposleni u društvima u okviru Metalac Grupe pored sigurne i redovne zarade, imaju niz drugih različitih benefita, kao mogućnost stručnog usavršavanja, karijernog napredovanja, timskog rada, bezbednost na radu i prijatnu radnu atmosferu. Za svoja proizvodna društva, Metalac Posuđe d.o.o. koje se bavi proizvodnjom svih vrsta posuđa, Metalac Print d.o.o. koji si bavi izradom kartonske ambalaže i Metalac Market d.o.o. kao specijalizovani maloprodajni lanac raznovrsne ponude asortimana za domaćinstvo, usled potrebe za proširenjem svojih radnih timova

O G L A Š A V A

Prijem 5 izvršilaca u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na poslovima:

METALAC POSUĐE d.o.o. - Servis i održavanje
• Mašinbravar - 3. ili 4. nivo kvalifikacije,
• Elektromehaničar - 3. ili 4. nivo kvalifikacije.
METALAC PRINT d.o.o. - Pogon kartonske ambalaže
• Rukovalac mašinama u kartonaži - 1 muškarac, 3. ili 4. nivo kvalifikacije.
METALAC MARKET d.o.o. - Komercijalni poslovi
• Prodavac u prodavnici Gor. Milanovac - 1 muškarac, 3. ili 4. nivo kvalifikacije,
• Magacioner magacina gotove robe - 1 muškarac, 3. ili 4. nivo kvalifikacije.

 

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijavu sa biografijom i dokazima o ispunjavanju potrebnih uslova, možete dostaviti na e-mail adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mesta potrebnim brojem izvršilaca.