Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Posuđe

 

 metalacPosudje

 

Metalac Posuđe d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, kao jedno od najsupešnijih društava u okviru Metalac Grupe, bavi se proizvodnjom svih vrsta posuđa, emajliranog, tefloniziranog, aluminijumskog, inox posuđa. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, fleksibilnom odnosu prema kupcima, pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, odnosom prema zaposlenima, sinonim je kvaliteta i dobrog ukusa već 61 godinu. Kupci Metalčevog posuđa su zemlje skoro svih kontinenata, a na domaćem tržištu posuđa je apsolutni lider, sa rejtingom partnera od poverenja. Takav rejting ima i kao poslodavac, čiji zaposleni imaju sigurnu zaradu, niz različitih benefita, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, saradnju i prijatnu radnu atmosferu.
  Metalac Posuđe d.o.o., usled potrebe za proširenjem svog radnog tima u proizvodnim organizacionim celinama MOL i PZO

O G L A Š A V A

Prijem 10 zaposlenih u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na proizvodnim poslovima u:

- organizacionoj celini Mehaničke obrade lima - 5 zaposlenih,
- organizacionoj celini Završne obrade - 5 zaposlenih.

Prednost pri izboru će imati muškarci, od 2. do 4. niova kvalifikacije.

 

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijavu sa biografijom i dokazima o ispunjavanju potrebnih uslova, možete dostaviti na e-mail adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mesta potrebnim brojem zaposlenih.