Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Print

 metalacPrint

 

Metalac Print d.o.o. kao jedno od proizvodnih društava u okviru Metalac Grupe, koje se bavi izradom kartonske ambalaže - komercijalne i transportne, za interne potrebe i za eksterno tržište - renomirane proizvođače vina, konditorskih proizvoda, mlečnih prerađevina, igračaka, konfekcije, obuće, lekova itd. čiji proizvodni asortiman čine kutije različite namene, transportne, sa automatskim dnom, specijalnih konstrukcija i displey palete, show i omotni kartoni, ima potrebu za uvećanjem svog radnog tima i

O G L A Š A V A

Prijem u radni odnos na određeno vreme u trajanju od 6 meseci, za rad na poslovima:

RUKOVALAC MAŠINAMA ZA IZRADU OFSET AMBALAŽE

- 1 muškarca završenog 3. ili 4. nivoa kvalifikacije
- prednost imaju kandidati sa iskustvom u nekoj od štamparskih tehnika (ofset, sito, flekso, duboke štampe)

 

U Metalac Print-u možete očekivati sigurnu zaradu i benefite, uz mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, saradnju, prijatnu radnu atmosferu.

 

Ukoliko posedujete potrebne kvalifikacije i imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova možete dostaviti najkasnije do srede, 15. jula 2020. godine, na e-mail adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212