Posuđu Metalac još jedno priznanje potrošača

„Metalac posuđe“ je četvrti put pobednik kategorije „Sve za kuću“ po izboru potrošača.  Priznanje 27. februra u Skupštini grada Beograda,  Aleksandru Markoviću direktoru „Metalac posuđa“ uručio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda. Metalac se našao i među tri najbolja proizvođača, zajedno sa Imlekom i Nestle Adriatikom, koji je ukupni pobednik,  dok je ukupni pobednik  u svim kategorijama brendova keks Plazma.  

 

MFTO7044

– Srbija je onoliko snažna i koliko su jake njene kompanije. Mnoge od njih su prisutne u svetu. Hvala što imate viziju i što razmišljte ne samo o svojoj budućnosti, već i o budućnosti Srbije. Vi najbolje znate koliko je godina potrebno da se izgradi brend, da kada kažem keks mislim na Plazmu, a kada kažem šerpa mislim na Metalac - rekla je Zorana Mihajlović, istakavši da svi nagradjeni zapošljavaju 40.000 radnika, da ostvaruju prihod od preko dve i po milijarde evra, te da njihov kapital vredi koliko dva Koridora 10..
Zahvaljujući se na nagradi Aleksandar Marković, direktor "Metalac posudja" je samo podsetio:  „Metalac Uskoro puni 60 godina, i nema dileme da smo dobro naučili kako da radimo posao“.
Dodela priznanja „Moj izbor“ se organizuje osmi put u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija“, ove godine  uz ministra podršku Zorane Mihailović i Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.  Ove godine u konkurenciji za nagradu se našlo 780 domaćih proizvoda i brendova od kojih je 149 bilo predmet terenskog istraživanja u 10 gradova Srbije.