Metalac još jednom poručio svim zaposlenim ženama – posao vas čeka i kada postanete majke

U prepunoj sportskoj hali „Breza“ u Gornjem Milanovcu, Metalac podelio oko 2000 novogodišnjih paketa za decu svojih radnika i, već tradicionalno više od 1200 mališana iz svih obdaništa i predškolskih ustanova u ovoj opštini.
Publika aplaudirala najsvečanijem delu – uručenju čestitki od 1000, 2000 i 3000 evra za novorođene bebe u drugoj poslovini jubilarne 2016. Godine. Naime, nakon što su spektakularnom proslavom na stadionu FK Metalac i gradskom trgu u Gornjem Milanovcu, uručene čestitke za 24 bebe, sada je nagradjeno još 28 iz 2016.   
Čestitke je uručio generalni direktor i predsednik Fondacije Metalac Petrašin Jakovljević.  Inače, u akciji Fondacija Metalac, kojoj se zaposlenima šalje jasna poruka da zasnivaju porodicu i radjaju decu, a posebno da mlade žene ne treba da brinu za svoje radno mesto zato što postaju majke, u protekloj deceniji je rodjeno 480 beba, koje je ova kuća nagradila sa više od 500.000 evra.
Buran aplauz više hiljada dece i roditelja u publici potvrdio koliko Gornjomilanovčani poštuju ono što Kompanija Metalac čini za svoj grad.

 

 

fond2016