Metalac Market d.o.o. je najveći specijalizovani maloprodajni lanac sa širokom ponudom asortimana za kućne potrebe. Prve prodavnice su otvorene 1996. godine u Gornjem Milanovcu, Čačku i Kraljevu. Danas Metalac Market posluje kao zavisno društvo sa 53 prodavnice u 41 gradu na području Srbije.

Svojevremeno prepoznatljiv pre svega kao lanac prodavnica posuđa, Metalac Market se danas afirmiše vrlo širokom ponudom. Osim Metalčevih proizvodnih programa - posuđa, sudopera i bojlera – kao i proizvoda za domaćinstvo pod trgovačkom markom Sigma, u ponudi ima belu tehniku, male kućne aparate, kao i proizvode od stakla, keramike i porcelana, koji upotpunjuju komfor kuhinje i celokupnog domaćinstva. Sveukupni prodajni kapaciteti Metalac Marketa respektabilna su mogućnost za brojne dobavljače, pa se zato u ponudi našeg preduzeća nalaze programi: Gorenje, Whirlpool, Candy, Bosh, Philips, Samsung, Rowenta, Alfa-plam, MBS, Vivax, Končar, ...
Prateći svetske trendove, Metalac Market je od 2009. pokrenuo on-line prodaju putem Internet prodavnice www.metalacmarket.com. Takođe, na poziv se odazivaju i terenske ekipe koje rade prezentaciju i prodaju na poziv preduzeća, institucija i ustanova.

Zahvaljujući pokriventosti tržišta, širini asortimana, privlačinim uslovima prodaje i stalnim promocijama, Metalac Market beleži višegodišnji kontinuiran rast prometa.

 

 

  

METALAC MARKET

Kneza Aleksandra 212,

32300 Gornji Milanovac,

Srbija

e-mail: market@metalac.com

www.metalacmarket.com