metalacMetalacHomeMarket

mhmarket1

Metalac Home Market je prepoznatljiva i dobro pozicionirana veletrgovina u Novom Sadu. Osim što upravlja prodajom proizvodnog asortimana kompanija Metalac a.d. na području Vojvodine, ovo preduzeće u ponudi ima i najširu ponudu drugih roba za kućne potrebe, uključujući i celokupan program Alfa-plam Vranje. Metalac Home Market se tradicionalno bavi prometom crne metalurgije - od betonskog gvožđa, nosača, profila, limova, cevi do visokolegiranih kvalitetnih čelika.

Metalac Home Market ima 69 zaposlenih, 37.000 m² otvorenog i zatvorenog skladišnog prostora, prodajni centar od 300 m², poslovni prostor na veoma povoljnoj lokaciji u Novom Sadu i višedecenijsku tradiciju poslovanja na tržištu Vojvodine.

Show room na 300 m² i parking površine 600 kvadrata olakšao je kontakt sa trgovcima i doneo zadovoljstvo komforne kupovine građanima Novog Sada. Metalac Home Market na vojvođanskom tržištu ima status pouzdanog partnera koji beleži sve bolje poslovne rezultate. Za izuzetan doprinos razvoju privrede regiona u 2006. godini dodeljena joj je "Junska nagrada" Privredne komore Novi Sad.

   

METALAC HOME MARKET
Baјči Žilinskog br.11
21000 Novi Sad, Srbija