Metalac Bojler d.o.o. je najmlađe preduzeće u okviru kompanije Metalac a.d. Od sredine 2006. godine, fabrika u Gornjem Milanovcu proizvodi električne akumulacione i malolitražne bojlere.

Zahvaljujući modernoj opremi, zaokruženom proizvodnom i informacionom sistemu, stavili smo pod kontrolu sve procese od kojih zavisi kvalitet proizvoda i kvalitet poslovne saradnje sa našim partnerima.

Rejting kompanije Metalac, pedeset godina iskustva u emajliranju, trideset godina iskustva u proizvodnji kazana grejača vode i preko 10 godina iskustva u inox programu - vrednosti su koje garantuju visok kvalitet proizvoda, tehničko-tehnološku pouzdanost i kvalitetne partnerske odnose.


Asortiman Metalac Bojlera obuhvata:
- Akumulacione bojlere od 30 do 120 litara, sa emajliranim i prohromskim kazanom. Pored klasičnih bojlera STANDARD i PRAKTIK, u ponudi su i kombinovani bojleri sa ugrađenim cevnim izmenjivačem toplote, koji omogućuju korišćenje eksternih izvora energije za zagrevanje vode, zatim bojleri koji su namenjeni za horizontalnu ugradnju, kao i nova linija tankih - SLIM bojlera. Svi akumulacioni bojleri se isporučuju sa sigurnosnim ventilom i dostupni su u varijantama sa i bez spoljašne regulacije temperature vode.

- Malolitražne bojlere od 5 i 10 litara sa polipropilenskim kazanom i od 8 litara sa prohromskim kazanom. Malolitražni bojleri dostupni su u dve varijante - za ugradnju iznad ili ispod kuhinjskog pulta.

Šta garantuje vrhunski kvalitet bojlera Metalac:
- kvalitet iza kojeg stoji ime Metalac
- apsolutna bezbednost u korišćenju
- savremeni dizajn prilagođen modernom načinu života
- višegodišnja garancija i obezbeđen servis
- efikasna servisna mreža
- visok nivo postprodajne usluge

  

METALAC BOJLER
Ljubićska 1,
32300 Gornji Milanovac,
Srbija

www.metalacbojler.com